Overnatning

Overnatning i ribe ved vadehavet

Overnatning ved Vadehavet

Kære gæst.

Jeg vil glæde mig meget til at byde dig velkommen til Klostergaardens skønne Bed and Breakfast univers! Når du vælger at overnatte hos Klostergaarden ved Ribe, har du mulighed for at få en uforglemmelig oplevelse i en historisk ejendom, som ligger i den skønneste natur ved Vadehavet.
Har du lyst til et anderledes weekendophold med for eksempel sort sol, golf eller vin som tema, kan du lade dig inspirere her!

Alle de små og hyggelige værelser er individuelt indrettet i gammeldags romantisk stil. De afspejler min kærlighed til velindrettede og smukke omgivelser i nordisk landstil med et fransk tvist.
Som på de gamle skønne badehoteller før i tiden, er der toilet og bad på gangen hos Klostergaarden. Ejendommen indeholder smukke og velindrettede badeværelser, hvor god hygiejne er prioriteret højt med berøringsfrie dispensere til sæbe, aftørringspapir og sprit.

Dine detaljer

Lad os vide, hvordan vi kan vende tilbage til dig.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Stil et spørgsmål eller efterlad en kommentar.

Hyg dig foran brændeovnen og tv’et i den gamle pejsestue.
Hyggerummet er perfekt til spil og en god snak rundt om spisebordet eller til at få kontorarbejdet klaret ved det gamle skrivebord.

Klostergaardens udsøgte morgenmad serveres i den hyggelige café.
Her kan du også nyde en stund med en god snak eller et spil kort med dem du holder af. Under opholdet hos Klostergaarden er der kaffe, the og kakao til fri afbenyttelse hele døgnet.

Der er naturligvis fri wifi hos Klostergaarden!
Kæledyr må desværre ikke medtages.
Hele ejendommen er røgfri – rygere henvises til gårdhaven eller terrassen.
Fyrværkeri er ikke tilladt på ejendommen, da den gamle stråtækte Klostergård gerne skulle stå et par hundrede år endnu!

Jeg glæder mig til at gøre netop dit ophold til en skøn oplevelse.
Kærlig hilsen
Tina Mai Christensen
Værtinde hos Eleonoras

– Klostergaarden –

Søger du et romantisk weekendophold i Ribe, omringet af naturskønne omgivelser?
Så er det eksklusive og hyggelige Klostergaarden det rette valg!

Hos Klostergaarden bor du i den skønne historiske Klostergård midt i Nationalpark Vadehavet.
Det skønne Bed and Breakfast ligger midt i Vester Vedsted, som er en rigtig smuk landsby med mange gamle huse – omringet af skøn natur og med Vadehavet liggende lige om hjørnet.

Ejendommen er nænsomt renoveret og indrettet i nordisk landstil med et fransk twist.
Vi tilbyder et udvalg af små hyggelige værelser, som er individuelt indrettet i en gammeldags og romantisk stil.

Et weekendophold hos Klostergaarden indeholder:
Overnatning i dobbeltværelse
Tallerkenserveret morgenmad
Kaffe, the og kakao til fri afbenyttelse
Fri WiFi

Vores ophold

Se vores ophold og klik på dem for at læse mere

Oplev området

masser af spændende aktiviteter

Museet Ribes Vikinger

Distance – 9.5 km

Ribe Vikingecenter